A. Jolie su B. Pittu įsivaikino dar vien vaiką. Po savo sparnu aktorė priglaudė berniuką iš Kambodžos lūšnynų. Jo vardas Allouy Shoun.

Angelinos ir Brado vaikai pirmiausiai susipažino su naujuoju įvaikiu, jo šeima bei 13 seserų ir brolių.
Angelinos Jolie įvaikis

Aktorių vaikai buvo šokiruoti baisių berniuko ir jo šeimos gyvenimo sąlygų. Todėl Angelina pasiryžo paremti vargstančią šeimą ir pasiėmė užauginti jauniausią vaiką. Tiesa, prieš priimdama tokį sprendimą ji nepasitarė su savo sutuoktiniu.

"Viskas buvo atlikta kaip per sudėtingą karinę operaciją. Bradas apie tai nieko nežinojo. Angelina viską slėpė, nes žinojo, jog vyras tam nepritars, - sakė poros artimas šaltinis. - Tai šeimai aktorė sumokėjo 1 milijoną dolerių. Ir įsipareigojo užauginti mažiausią vaikelį."
Angelinos Jolie vaikai lanko įvaikio šeimą Kambodžoje

Holivudo aktorės dukros - Zahara ir Shiloh Kambodžos lūšnynuose gyvenančiai šeimai nupirko naujų drabužių, dviračius.

"Mūsų didelė šeima turėjo tik vieną dviratį. Ir tas pats buvo senas ir sulūžęs. Todėl mums tokios dovanos buvo labai brangios. Jie remia mus jau kurį laiką. Dažnai žaisdavome su Shiloh ir Zahara", - sakė 15-metė Leida Shoun.
Brado Pitto ir Angelinos Jolie dukros Zahara ir Shiloh

Tai jau ne pirmas vaikas, kurį A. Jolie įsivaikina iš Kambodžos. 2002 aktorė iš šios šalies parsivežė įsūnį Maddoxą, kuriam dabar 14 metų.

A. Jolie ir B. Pittui tai jau septintas vaikas. Pora augina tris biologinius vaikus ir tris įvaikius. Rugsėjo mėnesį buvo kalbama, kad aktorė ketina įsivaikinti berniuką iš Sirijos.