„Kai matau nupieštus žmonių veidus, jie atrodo kaip netikri. Kaip grožio ekspertė, aš vertinu individualų grožį, ir tai yra ne mano vienos suvokimas apie estetiką. Mums nereikia atrodyti tarsi Kardashian klonai“, – sakė B. Browno pageidaujamą išvaizdą.

Grožio industrijos magnatė pataria moterims rinktis natūralų grožį, demonstruoti sveikai ir gaiviai atrodantį veidą.

Venkite tapybos

„Kai pamatau moterį su nupieštu veidu ir dirbtinai suformuotais bruožais, skruostais, atrodo, kad jai kažkas negerai su veidu, nes tokių gamtoje paprasčiausiai nebūna", – sako B. Brown.
Kim Kardashian

Vietoj to, makiažo specialistė pataria pabrėžti savo veido bruožus švelniais kreminiais atspalviais ar skaistalais, arba naudoti drėkinamąjį kremą, kuris suteiks odai subtilų spindesį.

Botoksas nebemadingas

„Žvelgiant į botoksu patobulintus veidus pernelyg dažnai galima pasakyti, kad šis moters grožis yra nenatūralus", – sako ji. B. Brown rekomenduoja naudoti drėkinančius kremus, kurie sumažins raukšleles pamažu.

Dabar ateina į madą natūralus grožis, todėl akivaizdūs botokso „kūriniai“ atrodo senamadiški.

Pamirškite ančiuko lūpas

Atsiprašome, bet ančiuko veidas niekada nebuvo ir nebus madingu. Lūpų užpildai sudarko moters grožį.
Lindsay Lohan

„Deja, mes ne visos gimstame su Angelinos Jolie lūpomis. Jei negalite su tuo susitaikyti, geriau apveskite lūpų kampučius švelniai rausvos spalvos pieštuku. Be to, kas pasakė, kad mažos lūpos nėra gražios?“ – klausė B. Brown.

Nesudarkykite antakių

„Dabar tokie antakiai, kokius turi Cara Delevingne, itin madingi. Tačiau įsitikinkite, kad jums tokia antakių forma tinka jūsų veidui. O jei tokių vešlių neturite, nebandykite jų piešti juodų pieštuku! Nesudarkykite savo veido“, – pataria makiažo specialistė.
Pamela Anderson