Tikrai esate sutikusios moterų, kurios nebūtinai iškilmingoms progoms velkasi suknelę. Kelnės joms suteikia daugiau pasitikėjimo, jos atrodo ryžtingesnės, drąsesnės ir jaučiasi laisviau, patogiau.

Žinoma, jų spintoje yra suknelių, tačiau jeigu ieško išskirtinumo, kitokios saviraiškos, maunasi kelnes - platėjančias, siaurėjančias, laisvas.

Artėjant švenčių sezonui, pateikiame madingų kelnių siluetus. Galbūt kils idėjų ir dar spėsite ką nors gražaus pasisiūti?

Aptemptos (skinny) kelnės. Prie tokių reikės įspūdingesnės viršutinės dalies - perregimos žvilgančios palaidinės, blizgaus švarko ar įspūdingos tunikos. Aukštakulniai - būtini, nes siluetas taps grakštesnis, kojo ilgesnės.

Laisvos, apačioje parauktos kelnės. Tinka ilgakojėms merginoms bei moterims. Minkštas siluetas paslepia kai kuriuos figūros trūkumus. Pageidautina, jog viršutinė dalis tuomet būtų aptempta (Jenna Lyons šiuo atveju palaidus marškinius suvaldė, užsivilkdama odinę striukę).

Pižaminės kelnės. Jau matėme panašias "Louis Vuitton" kolekcijoje. Kokios turi būti? Laisvai krintančios, gerokai dengiančios batelius, pažemintu ar paaukštintu (kaip A. Vallettos) liemeniu. Tinka lieknoms moterims, tad jei erzina keli papildomi kilogramai ar atsikišęs pilvukas, geriau tokių kelnių nesirinkite, nes medžiagos blizgumas dar labiau išryškins tai, ko nepageidaujate.

Kombinezonas. Gal ir ne pats patogiausias drabužis, tačiau tinka, kai norite pasijusti išskirtine ir sukelti aplinkiniams minčių: o kaip ji atrodytų išsinėrusi iš to drabužio? Vienspalvis kombinezonas suteikia grakštumo, nereikalauja daugybės aksesuarų, nes jau ir taip yra įspūdingas. Jei medžiagia puošni (kaip T. Mellon mėlyno rašalo aksomas), tai kitokių detalių - iškirptės, blizgučių - ir nereikia.

Rytoj sužinosite, koks kelnių kostiumas "ant bangos"!

AP, AFP. Reuters, Sipa press/Scanpix nuotr.