Ingredientai

pekininio kopūsto 1 vnt.
skardinės konservuotų žirnelių 1 vnt.
vyšninių pomidoriukų 15 vnt.
pakelio pievagrybių 1 vnt.
avokado 1 vnt.
svogūno laiškų saujos
kelių šaukštų grietinės
pipirų
druskos
Porcijos: 3
Šios salotos su pievagrybiais puikiai tiks ir pietums, ir šventiniam stalui. Lengvai pagaminama ir skanu.

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite pievagrybius ir apkepkite keptuvėje be riebalų.

2. Supjaustykite kopūstą, pomidoriukus, avokadą, svogūnų laiškus.

3. Sudėkite visus ingredientus į didelį dubenį ir išmaišykite.

Receptu dalijasi tinklaraštis Vegan Pipiras.

Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai