Ingredientai

saulėgrąžų sėklų 100 g
linų sėmenų 100 g
moliūgų sėklų 100 g
aguonų 100 g
vandens 0.5 stiklinės
druskos pagal skonį
maltas bazilikas
bananas 1 vnt.
alyvuogių aliejaus 5 v. š.
Galite pagalvoti, kad ši duona kieta ir tinkama tik užkandžiui, bet aš griežtai paprieštaraučiau! Ji išlieka minkšta visas 3 dienas, o per tiek ją tikrai sudorosite.

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 170 laipsnių temperatūros.

  1. Migdolus, graikinius riešutus ir pistacijas iki smulkumo sumulkinkite.
  2. Suberkite į dubenį visus kitus birius produktus. Įpilkite vandens, prieskonių ir išmaišykite.
  3. Bananą ir kiaušinius virtuviniu trintuvu sutrinkite ir įmaišykite į visą masę.
  4. Kepimo indą ištepkite aliejumi ir suberkite visą duonos masę.
  5. Kepkite 50 min.
Tinklaraštis „Kitchen Obsession“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai