Ingredientai
Baltasis šokoladas
150
g
Sviestas
150
g
Cukraus pudra
150
g
Kvietiniai miltai
200
g
Džiovintos spanguolės
100
g
Kepimo milteliai
1.5
šaukštelio
Kiaušiniai
3
vnt.
Vanilės ekstraktas
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 8
Už receptą dėkojame Livinn.lt.
Gaminimo eiga
1. Ant vidutinės kaitros nedideliame puode ištirpinkite sviestą.
2. Į sviestą po truputį suberkite cukrų ir toliau kaitinkite, kol sviestas visiškai ištirps. Nuolat maišykite.
3. Į kitą dubenį sudėkite miltus, susmulkintą šokoladą, vanilę, druską, kepimo miltelius ir spanguoles. Viską išmaišykite.
4. Sudėkite kiaušinius į ataušusią sviesto bei cukraus masę ir sumaišykite su miltų mase.
5. Negilią stačiakampę kepimo formą (apie 20 x 30 cm) išklokite kepimo popieriumi. Sukrėskite tešlą ir tolygiai paskirskite.
6. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.
7. Išimkite iš orkaitės ir leiskite pyragui atvėsti. Supjaustykite maždaug 5 x 5 cm gabaliukais.
Skanaus!
Atsiliepimai