Ingredientai
Rauginti kopūstai
600
g
Baltagūžiai kopūstai
400
g
Kiauliena
200
g
Rūkytos dešrelės
200
g
Pomidorų padažas
3
šaukštai
Morkos
2
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Česnakai
4
skiltelės
Džiovintos slyvos
1
sauja
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Kmynai
2
šaukšteliai
Mėsos sultinys
0.5
stiklinės
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kelias minutes.
2. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, išspaustus česnakus ir morkas. Kepkite kol daržovės suminkštės.
3. Suberkite į puodą, įdėkite raugintų kopūstų, įpilkite sultinio. Troškinkite kelias minutes.
4. Įdėkite tarkuoto kopūsto, pomidorų padažo ir pjaustytas rūkytas dešreles.
5. Suberkite prieskonius ir išmirkytas ir supjaustytas džiovintas slyvas.
6. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 20-30 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai