Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
3
pakeliai
Sviestas
100
g
Juodasis šokoladas
100
g
Maskarponės sūris
400
g
Philadelphia sūris
1
pakelis
Grietinėlė (riebi)
150
ml
Cukrus
7
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Maskarponės tortas tinka bet kokiai šventei. Smagu jį kepti ir be progos. Šiam dieviško skonio maskarponės tortui būtina naudoti kepimo formą nuimamais šonais.
Gaminimo eiga
* Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir šokoladu.
* Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir šonus.
* Dėkite į šaldytuvą.
* Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų.
* Maskarponę sumaišykite su Philadelphia sūriu, vaniliniu cukrumi ir cukrumi.
* Plakant sumaišykite grietinėlę ir maskarponę.
* Įdarą sudėkite ant pagrindo ir išlyginkite.
* Dėkite į šaldytuvą ir palikite per naktį.
* Viršų papuoškite šokolado drožlėmis ar mėgiamomis uogomis.
Skanaus!
Atsiliepimai