Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves nuskuskite ir išvirkite.

Po to vandenį nupilkite ir sumalkite bulves mėsmale arba sutrinkite grūstuve.

Atvėsusią bulvių masę iškrėskite ant miltais apibarstyto darbinio paviršiaus, įmuškite į ją kiaušinį, sudėkite sviestą, įberkite druskos ir užminkykite tešlą.

Po to tešlą iškočiokite ant miltais apibarstyto stalo ir stikline arba specialia formele išpjaustykite skrituliukus.

Šoninę smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Įdarą išdėliokite ant bulvinės tešlos skridinėlių, kraštus gerai užspauskite.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir porcijomis jame iš visų pusių apkepinkite pyragėlius, kol susiformuos traški plutelė.

Patiekite pyragėlius karštus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai