Ingredientai
Pomidorai
1
kg
Cukrus
3
šaukštai
Druska
1
šaukštas
Pipirai
0.3
šaukštelio
Citrinų sultys
1
šaukštas
Aliejus
2
šaukštai
Česnakai
2
skiltelės
Bazilikai
žiupsnelis
Čiobreliai
žiupsnelis
Svogūnai
2
vnt.
Porcijos: 20
Gaminimo eiga
1. Pomidorus nuplikykite, nulupkite odeles ir smulkiai supjaustykite.
2. Supilkite į puodą kartu su smulkiai pjaustytais svogūnais.
3. Pagardinkite druska, pipirais, supilkite cukrų, aliejų ir virkite ant mažos ugnies apie 1 valandą.
4. Supilkite citrinos sultis, suberkite išspaustą česnaką ir pagardinkite bazilikais ir čiobreliais.
5. Virkite dar apie 30 minučių.
6. Viską sutrinkite elektriniu maisto trintuvu.
Skanaus!
Atsiliepimai