Ingredientai
Jaučio liežuvis
1
vnt.
Druska
1
šaukštelis
Juodieji pipirai
4
vnt.
Kvapieji pipirai
3
vnt.
Lauro lapai
4
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
0.5
vnt.
Rozmarinai
1
šakelė
Kadagių uogos
2
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Nusipirktą liežuvį nuplaukite ir dėkite į puodą. Užvirkite, nupilkite putas, nuplaukite liežuvį ir vėl dėkite į puodą su vandeniu.
Įberkite druskos, pipirų, kadagio uogų, įdėkite lauro lapų, smulkiai pjaustytą morką, rozmarino šakelę, perpjautas česnako skilteles per pusę ir riekelėmis pjaustytą svogūną.
Virkite apie 3 valandas.
Karštą vandenį nupilkite, užpilkite šalto.
Liežuvį nusausinkite ir nulupkite viršutinę odelę.
Atsiliepimai