Ingredientai

Miltai 2 šaukštai
Špinatai 1 sauja
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 3 skiltelės
Parmezano sūris 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Konservuotus avinžirnius nusunkite ir sutrinkite.

2. Baklažanus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska, pipirais ir išspaustais česnakais apie 5 minutes. Suberkite špinatus ir apkepkite dar 1–2 minutes.

3. Baklažanus sumaišykite su avinžirniais.

4. Įberkite miltų, muskato, tarkuoto sūrio, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

5. Formuokite kotletus ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

6. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai