Ingredientai
Bulvės (jų lupenos)
10
vnt.
Aliejus
2
šaukštai
Česnakinė druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kietasis sūris
50
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Prieš lupant bulves, jas gerai nuplaukite.
Lupkite šiek tiek storiau nei įprasta. Bulves panaudokite ten, kur ruošėtės, o iš lupenų iškepkite skanius traškučius.
Dar kartą odeles perplaukite ir gerai nuvarvinkite.
Odeles apšlakstykite aliejumi, pabarstykite pipirais ir česnakine druska. Išmaišykite.
Paskleiskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite apie 15-17 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Apiberkite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir kepkite dar 2 minutes.
Atsiliepimai