Ingredientai
Vištienos filė
600
g
Grietinėlė
150
ml
Kokosų pienas
150
g
Pomidorai
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Česnakinė druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Aitriosios paprikos milteliai
pagal skonį
Rozmarinai
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Pabarstykite druska, česnakine druska, pipirais ir aitriosios paprikos milteliais.
Maišant kepkite svieste, kol gabaliukai gražiai apskrus.
Supilkite grietinėlę, kokosų pieną, įberkite smulkiai pjaustytus pomidorus, rozmarino.
Išmaišykite, uždenkite dangtį ir ant mažos liepsnos troškinkite 10 minučių.
Patiekite su ryžiais.
Atsiliepimai