Ingredientai
Gaminimo eiga
Bulves su lupenomis virkite 10 minučių.
Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui ar ilgiau.
Bulves nulupkite, sutarkuokite burokine tarka. Sumaišykite su druska, pipirais ir čiobreliais.
Sūrius sutarkuokite ir sumaišykite su kreminiu sūriu.
Keptuvėje įkaitinkite pusę nurodyto kiekio sviesto ir aliejaus.
Į keptuvę sudėkite pusę bulvių masės , tolygiai išlyginkite. Kepkite apie 5 minutes.
Sudėkite sūrių mišinį ant bulvių masės. išlyginkite, bet palikite nedidelį kraštelį, kad sūris neišbėgtų.
Ant viršaus sudėkite likusią bulvių masę ir išlyginkite.
Kepkite ant mažos ir vidutinės ugnies dar apie 7 minutes, kol apatinė plokštainio dalis gražiai apskrus.
Ant keptuvės uždėkite žemyn apverstą didelę lėkštę ir išverskite plokštainį.
Į keptuvę sudėkite likusį sviestą ir aliejų.
Gražinkite plokštainį atgal į keptuvę neiškepta dalimi į apačią.
Kepkite kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai