Ingredientai
Kiaulienos faršas
400
g
Bulvės
4
vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.3
vnt.
Porai
1
vnt.
Mėsos sultinys
0.5
l
Grietinėlė
150
ml
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kiaulienos prieskoniai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaulienos faršą apkepkite įkaitintame aliejuje keptuvėje su druska, pipirais ir kiaulienos prieskoniais. Kepant vis pamaišykite, kol faršas gražiai apskrus.
Bulves, saliero šaknį nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į puodą užpilkite sultiniu ir virkite.
Kai mėsa iškeps, suberkite ją į puodą su bulvėmis.
Suberkite griežinėliais pjaustytus porus, įpilkite grietinėlės ir troškinkite apie 20-25 minutes.
Atsiliepimai