Ingredientai
Santa Maria aštrūs mėsos prieskoniai
4
šaukšteliai
Santa Maria čiobreliai
šaukštelis
Santa Maria rozmarinai
šaukštelis
Santa Maria akmens druska
pagal skonį
Morkos
4
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Nuskuskite morkas ir pavirkite pasūdytame vandenyje, kad būtų
apykietės. Nuvalykite šoninę su šonkauliais ir supjaustykite į keturis gabalus.
Apibarstykite aštriais mėsos prieskoniais bei druska ir pusvalandį
pamarinuokite. Apkepkite mėsą keptuvėje ir paskui kepkite iki
180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15–20 minučių, atsižvelgdami į tai, kokio storio mėsa ir kiek ją norite iškepti.
Apskrudinkite išvirtas morkas toje pačioje keptuvėje, sudėkite prie mėsos ir kepkite 10 minučių. Vėliau apibarstykite rozmarinais bei čiobreliais ir truputį pakaitinkite. Įpilkite vandens ir pakaitinkite padažą. Jei norite – įberkite druskos. Mėsą patiekite po 5-7 min.
Atsiliepimai