Burgundiškas mėsos troškinys

Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
3.0833 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Ingredientai:

500 g Jautiena
2 šaukštas Aliejus
3 vnt. Svogūnai
2 vnt. Morkos
2 šaukštelis Druska
2 skiltelė Česnakai
200 g Grybai konservuoti
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
1 vnt. Lauro lapai
200 ml Raudonas sausas vynas
100 ml Vanduo
1 vnt. Pomidorai
sauja Petražolės

Grybai ir raudonasis vynas šiam prancūzų ypač mėgstamam patiekalui suteikia nuostabų skonį.

Gaminimas

Nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir morkas. Pakepinkite aliejuje mėsos kubelius ir susmulkintas česnako skilteles, sudėkite daržoves, grybus, prieskonius, pasūdykite, supilkite vyną ir vandenį.

Troškinkite apie 1,5 valandos. Sudėkite smulkintą pomidorą ir prieskonines žoleles, apibarstykite petražolėmis.