Ingredientai

Vafliai sutrupinti 1.5 stiklinės
Glajus stiklinė
Likeris 2 šaukštai
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis
Cukrus 1 stiklinė
Kukurūzų miltai 3 šaukštai
Vanduo 3 šaukštai
Avietės 2.5 stiklinės
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Sumaišykite sutrupintus vaflius, smulkintus pekano riešutus ir sviestą. Šią masę sudėkite į išardomą kepimo formą.

Dideliame dubenyje sumaišykite minkštą sūrį, glajų, likerį ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Įmaišykite plaktą grietinėlę. Mišinį įdėkite į šaldytuvą.

Puode sumaišykite cukrų ir kukurūzų miltus, įpilkite vandens ir įberkite 1,5 stiklinės aviečių. Kai užvirs, 2 min. pakaitinkite maišydami. Supilkite į dubenį, atvėsinkite ir įdėkite šaldytuvą.

Uždėkite viršutinį sluoksnį ant pagrindo, papuoškite likusiomis uogomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai