Gaminimo eiga

Išardomą kepimo formą ištepkite sviestu.

Pagaminkite tešlą. Sviestą ištirpinkite ir truputėlį atvėsinkite. Maltus riešutus, cukrų, kavą ir tirpintą sviestą kruopščiai išmaišykite. Masę iškrėskite į kepimo formą ir suslėkite. Padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

Pagaminkite įdarą. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Abiejų rūšių varškę greitai sumaišykite. Suberkite cukrų, sauso vanilinio pudingo miltelius, įmuškite kiaušinius ir supilkite šaltą kavą. Viską dar kartą išmaišykite. Ant pyrago pagrindo iškrėskite varškės masę ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite apie vieną valandą.

Išimkite pyragą iš orkaitės. Peiliu atskirkite pyragą nuo kepimo formos kraštų, bet jo neišiminėkite. Pyrago vidurį apibarstykite kapotais riešutais ir padėkite šaltai ne mažiau kaip aštuonioms valandoms.

Papuošimui skirtą grietinėlę išplakite ir konditeriniu maišeliu išspauskite „roželes“ ant pyrago. Ant kiekvienos roželės padėkite po šokoladinę kavos pupelę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai