D. Praspaliausko improvizacija: užkandėlė su menke

Žuvies užkandėlė
Foto: DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:



Bistro „1 dublis“ šefas ir savininkas Deivydas Praspaliauskas parodys Jums, kaip greitai pasigaminti žuvies užkandėlę.

Gaminimas

Ištirpintame svieste apkepam supjaustytą salierą, įmetame šakelę rozmarino ir leidžiam karamelizuotis. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus ir kepame menkę. Įmetame rozmarino šakelę, įdedame truputį sviesto.

Žuvį apkepame iš abiejų pusių, apibarstome pipirais, druska. Išėmus žuvį apibarstome krapais.

Ridikėlius supjaustome, apibarstome pipirais, druska ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Lėkštėje dedame salierus, menkę ir ridikėlius- viską apibarstome sūriu.