Ingredientai

Bulvės 7 vnt.
Balta duona 2 riekelės
Morkos 1 vnt.
Pomidorų pasta 2 šaukštai
Mairūnai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pirmiausia pasiruoškite įdarą. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite ir viską pakepinkite aliejuje. Atvėsinkite ir sudėkite į faršą. Ten pat įdėkite piene pamirkytą ir nuspaustą baltą duoną, pagardinkite druska, pipirais, mairūnu ir viską gerai išmaišykite.

Dideles bulves kruopščiai nušveiskite šepetėliu, išgremžkite vidų ir prikimškite įdaro.

Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite įdarytas bulves ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite pusvalandį. Paskui bulves apipilkite su vandeniu praskiestu pomidorų padažu, apibarstykite tarkuotu sūriu ir dar pakepkite 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai