Ingredientai
Svogūnai
1
vnt.
Rozmarinai
1
šakelė
Aitrioji paprika
vnt.
Konservuoti pomidorai
1
indelis
Alyvuogės
stiklinė
Česnakai
2
skiltelės
Kaparėliai
30
g
Rozmarinai
2
šakelės
Gaminimo eiga
Supjaustome svogūną, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir apkepiname svogūnus iki auksines spalvos.
Kepant svogūnus susmulkiname rozmariną, aitriąją papriką ir sumaišome su svogūnais.
Į keptuvę supilame pomidorus, suberiame sutraiškytas alyvuoges ir viską troškiname apie 30 minučių ant silpnos ugnies. Česnaką plonai supjaustome, sudedame į puodą su alyvuogėmis.
Rozmarino lapelius nuskabome nuo kotelių ir pakepiname juos keptuvėje iki traškumo. Baigus troškintis masei, sudedame kaparėlius ir viską išmaišome. Patiekiame indelyje aukštomis sienelėmis, ir pabarstome kepintu rozmarinu. Valgoma su duona.
Atsiliepimai