Ingredientai

Miltai 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukrus 0.66 stiklinės
Druska 0.5 šaukštelio
Cinamonas 1 šaukštelis
Pienas 0.5 stiklinės
Porcijos: 8
Dar vienas puikaus rudeninio obuolių pyrago receptas.

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Ištepkite pyrago skardą. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Dubenyje sumaišykite trečdalį cukraus su cinamonu, atidėkite. Elektriniu mikseriu išplakite sviestą su likusiu cukrumi. Įplakite kiaušinį. Supilkite miltų mišinį, pieną, plakite iki vienalytės masės.

Pusę tešlos paskirstykite ant skardos. Išdėliokite obuolių gabalėlius, apibarstykite juos puse cukraus-cinamono mišinio. Supilkite likusią tešlą ir pabarstykite likusiu cukraus-cinamono mišiniu.

Kepkite maždaug 40-50 minučių arba kol parusvės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai