Ingredientai
Cukinijos
1
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Baklažanai
400
g
Pomidorai
2
vnt.
Alyvuogių aliejus
6
šaukštai
Druska
1
šaukštas
Rozmarinai
žiupsnelis
Čiobreliai
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Petražolės
sauja
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Išvalytas paprikas supjaustykite juostelėmis. Nuplautą cukiniją ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, o česnakus susmulkinkite. Baklažanus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais.
Didelėje keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepkite svogūnus, sudėkite paprikas, truputį pakepkite, suberkite baklažanų gabaliukus ir pasūdykite.
Patroškintas daržoves apdėkite cukinijų griežinėliais ir vėl pasūdykite bei užbarstykite česnakais. Paskui sudėkite rozmarinus, kitus žalumynus, įpilkite 200 ml vandens ir viską troškinkite 25 min.
Pomidorus nuplikykite, nulupkite, supjaustykite į 8 dalis, išimkite sėklas. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, pomidorus sudėkite į daržoves. Patiekdami troškinį apibarstykite petražolėmis.
Atsiliepimai