Ingredientai

Aliejus 3 šaukštai
Druska 2 šaukštai
Česnakai 8 skiltelės
Porcijos: 10
Taip paruošti baklažanai gali būti laikomi visą žiemą. Juos galima panaudoti salotoms, kaip garnyrą prie mėsos ir žuvies, patiekti kaip šaltą užkandį.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Baklažanus nuplaukite, perpjaukite išilgai juostelėmis, pabarstykite druska, sudėkite į indą ir suslėkite. Po valandos nupilkite susidariusį skystį. Česnaką nuvalykite ir sutraiškykite.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pakepinkite baklažanus po pusantros minutės iš kiekvienos pusės. Sudėkite į stiklainius pakaitomis su česnaku, užpilkite dviem-trim šaukštais aliejaus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai