Ingredientai
Obuoliai
500
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Miltai
1
stiklinė
Cukrus
1
stiklinė
Lydytas sviestas
1
šaukštas
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Ištepkite sviestu gilią kepimo skardą, paskui įklokite kepimo popieriaus, kraštus apkirpkite sulig skardos kraštais, ištepkite popierių sviestu, tada užklokite antrą lakštą ir jį ištepkite sviestu.
Obuolius smulkiai supjaustykite. Kiaušinius su cukrumi išplakite iki purios masės, į ją suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į atvėsintą skardą suberkite obuolius ir užliekite tešla.
Pašaukite į įkaitintą orkaitę (nedidelio kaitrumo) ir kepkite 45 – 50 min. Iškepusį pyragą atsargiai išverskite ant lentelės, nuimkite popierių, tada obuoliai atsidurs pyrago viršuje.
Atsiliepimai