Ingredientai
vištienos krūtinėlė
2
vnt.
čiobrelis
žiupsnelis
druska ir pipirai
pagal skonį
raudonasis svogūnas
1
vnt.
cukinija
60
g
pomidoras
1
vnt.
čederio sūris
100
g
petražolės papuošimui
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Vištienos krūtinėles įpjaukite skersai – pjūvius darykite maždaug kas 2 cm, tik neperpjaukite iki galo.
* Vištieną dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Į gautus plyšius įdėkite čiobrelio šakelių, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite 150 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
* Iš iškepusios vištienos išimkite čiobrelius, o į tarpus sudėkite griežinėliais pjaustytų daržovių – svogūno, pomidoro, cukinijos. Pasistenkite į kiekvieną griovelį įdėti kiekvienos daržovės – bus ne tik skanu, bet ir gražu.
* Ant vištienos uždėkite tarkuoto čederio sūrio. Šaukite į orkaitę ir 8 minutes kepkite 220 laipsnių temperatūroje.
Atsiliepimai