Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Pasiruoškite vištienos sultinį (tinka natūralus arba iš kubelio).
2. Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu aliejaus. Dėkite vištienos filė, pabarstykite druska bei pipirais. Kepkite 5 minutes, kol šiek tiek apskrus, apverskite, tuomet pilkite sultinį ir keptuvę uždenkite dangčiu. Kepkite apie 7-10 minučių, tuomet išimkite vištieną iš keptuvės.
3. Vištieną suplėšykite dviejų šakučių pagalba ir sumaišykite su BBQ padažu.
4. Smulkiomis juostelėmis supjaustykite raudonąjį kopūstą, susmulkinkite raudonąjį svogūną, kubeliais supjaustykite avokadą.
5. Tortilijas apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Į tortilijas dėkite BBQ vištieną, kopūstą, avokadą ir svogūną. Patiekite su aitriosios paprikos ar jalapeno griežinėliais, kalendros lapeliais bei gausiai apšlakstę žaliosios citrinos sultimis.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Barbora“.
Atsiliepimai