– Oskarai, papasakokite, ar kada nors mokėtės anglų kalbos?


– Anglų kalbos nesimokiau – mokykloje mokiausi vokiečių kalbos ir negalėčiau pasakyti, kad šią kalbą puikiai mokėjau. Jau anksčiau galvojau, kad reikėtų pasimokyti anglų kalbos darbui. Atrodo – kam man ta anglų kalba, nes dirbu biure su dokumentais. Bet realiai mūsų aplinkybėmis klientai gali būti iš bet kurios šalies – ir visi iš tavęs tikisi, kad tu suprasi angliškai! Paskambina pasitikslinti informacijos, pavyzdžiui. Daryk, ką nori, bet be anglų kalbos darbe išsisukti darosi vis sunkiau.

– Kas paskatino pradėti mokytis anglų kalbos pagal Šveicarijos metodą?


– Mokytis anglų kalbos norėjau visą laiką. Tik trukdė tai, kad trūko laiko mokytis. Todėl ieškojau programos, pagal kurią galėčiau mokytis namuose. Internete perskaičiau gerų atsiliepimų apie Šveicarijos metodą, todėl nusprendžiau išbandyti – ar tikrai man pavyks išmokti anglų kalbos per tokį trumpą laiką.

– Papasakokite nežinantiems – kaip mokomasi pagal šį metodą?


– Mokomasi prie kompiuterio – iš karto užsiregistravęs į programą gali pasiekti anglų kalbos pamokas. Toliau mokaisi pačių pagrindų – žodžių, sakinių, tarimo. Gali pasiklausyti kiekvieno žodžio tarimo ir paskui pats pakartoti be jokių apribojimų – tiek kartų, kiek reikia. Taip pat gali bet kurią akimirką grįžti į ankstesnes pamokas. Atrodo, kad aš jau po dviejų dienų galėjau sujungti išmoktus žodžius į sakinį, kad būtų išreikšta mintis. Gana sunku apibūdinti šią programą – reikia tiesiog pačiam pamatyti!

– Kaip jūs vertinate savo anglų kalbos mokėjimą po 2 savaičių?


– Savo anglų kalbos žinias vertinu gerai – žinau, kad man dar reikia mokytis, kad būtų geras tarimas ir nebūtų girdėti akcento. Bet praktiškai vertinant – pastebimas šuolis. Ypač turint galvoje tai, kad pradėjau nuo nulio. Tik per dvi savaites aš jau galiu angliškai pasakyti tai, ką noriu. Darbe labai praverčia!

– Ką Jūs rekomenduotumėte žmonėms, kurie dar nekalba angliškai?


– Tikrai rekomenduoju išbandyti Šveicarijos metodą visiems, kurie mano, kad jiems nesiseka mokytis užsienio kalbos Aš, pavyzdžiui, pirmuosius rezultatus pajutau jau po poros dienų – galėjau išreikšti mintį angliškai iš išmoktų žodžių. Tai buvo siurprizas man pačiam, nes supratau – taip, šis metodas tikrai veikia!

SwissLanguages.com garantuoja – naudojant kalbų mokymosi programą internete, išmok kalbėti angliškai taip, kad būtum visiškai patenkintas, arba susigrąžink atgal pinigus! Tik šiandien – balandžio 19 d. – gauk anglų kalbos programą su 55 % nuolaida – tik už 6,95 € (įprastinė kaina EUR 16,95). Nepavėluok! Šiandien nuolaida tik pirmiesiems 100 klientų.