Septintus metus iš eilės britų leidinio „Financial Times“ sudaromame reitinge „Era Esthetic“ yra vienintelė iš dvylikos į sąrašą patekusių Lietuvos įmonių, kuri teikia estetinės medicinos paslaugas. Taip pat – viena iš vos dvidešimties „Sveikatos priežiūros ir gyvosios gamtos mokslų“ (ang. „Healthcare & Life Sciences“) kategorijos nominantų visoje Europoje.

Era Esthetic

Tarptautinių klinikų kompanija, kuri pirmoji Lietuvoje prieš 14 metų įvedė aukso standarto technologijas ir inicijavo revoliucinį proveržį šalies estetinėje medicinoje, naujausiame „FT 1000“ reitinge užėmė 765 vietą.

Era Esthetic

Gydytoja dermatovenerologė-trichologė ir viena iš „Era Esthetic" įkūrėjų Jurgita Stoškienė sako, kad priima šį tarptautinei verslo bendruomenei reikšmingą įvertinimą kaip įsipareigojimą ir toliau išlikti lyderiais teikiant aukso standartu pasaulyje pripažintas grožio, gydymo ir sveikatinimo paslaugas.

Jurgita Stoškienė

„Džiaugiamės, kad mūsų stiprios vertybės bei kryptingas darbas atsispindi ne tik klientų savijautoje, bet ir tarptautiniu mastu. Klinika nuolat investuoja į technologijas ir kvalifikuotus, medicininį išsilavinimą turinčius specialistus, taip pat turi vienus brangiausių estetinės ir lazerinės medicinos lazerių pasaulyje ir yra vienintelė sertifikuota galingiausių JAV „Candela Medical“ aleksandrito lazerių atstovė Baltijos šalyse“, – apie klinikos sėkmę kalba J. Stoškienė.

Era Esthetic

Didžiausia tarptautinė grožio oazė – taip galima pelnytai tituluoti „Era Esthetic“. Lietuvoje ir užsienyje veikia devyni klinikos filialai, juose dirba 70 kvalifikuotų gydytojų, kurie kasdien rūpinasi šimtų tūkstančių lojalių klientų harmoningu grožiu ir gera savijauta.

Pasak „Financial Times“, pastaraisiais metais visos Europos įmonės patyrė dvigubą smūgį dėl prarastų pardavimų ir išaugusių sąnaudų. Labiausiai nukentėjo tiesiogiai iš vartotojų pajamas generuojančios turizmo, sveikatingumo ir mažmeninės prekybos sektorių įmonės. Sveikatingumo srities lyderė Lietuvoje „Era Esthetic" įrodė, kad efektyviausia technologija savo kategorijoje pripažinti prietaisai, inovacijos ir maksimalus dėmesys klientui gali atlaikyti net globalius iššūkius.

Era Esthetic

Pagal griežtą protokolą parengtą „FT 1000“ reitingą sudaro 1000 geriausių ir sparčiausiai Europoje augančių įmonių, pasiekusių didžiausią procentinį pajamų augimą 2018–2021 m. Į tūkstantį greičiausiai augusių įmonių galėjo pretenduoti tik tos, kurių metinės pajamos 2018 m. buvo nuo 100 tūkst. eurų, o 2021 m. siekė ne mažiau nei 1,5 mln. eurų.