Aukso standartas – tai efektyviausios ir geriausia technologija savo kategorijoje pripažintos paslaugos. Anuomet ir dabar pirmosios jas pristatančios Lietuvai, „Era Esthetic" klinikos ir toliau investuoja į pažangiausius estetinės medicinos ir lazerinės dermatologijos sprendimus – netrukus dantis be kraujavimo ir gręžimo gydys inovatyvi lazerinė odontologija, kitokie sprendimai jau netrukus lauks Jūsų.

Puoselėti grožį ir išsaugoti tai, kas brangiausia – sveikatą, – toks „Era Esthetic" klinikų pažadas klientams, kurie savo žavesį ir odos bei plaukų sveikatą patiki į profesionalių specialistų rankas.

Didžiausia tarptautinė grožio oazė

Gydytoja dermatovenerologė – trichologė ir viena iš „Era Esthetic" įkūrėjų Jurgita Stoškienė įsitikinusi – šiandien klinikų sėkmę ir stiprybę sudaro 70 kvalifikuotų gydytojų, 9 filialai Lietuvoje ir užsienyje bei sugrįžtantys klientai, kurių šiai dienai turime daugiau nei 100.000.

Klientų lojalumas, pasak J. Stoškienės, yra didžiausia paskata išlikti pirmuoju, patikimiausiu pasirinkimu ir būti dar arčiau kiekvieno, besirūpinančio savo sveikata ir grožiu.

Klinikos gali pelnytai didžiuotis ir itin sėkminga plėtra – „Era Esthetic" yra didžiausia tarptautinė grupė estetinėje ir lazerinėje medicinoje, įsteigusi filialus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Latvijoje, Vokietijoje. Netrukus durys į prabangias, jaukias ir išskirtinę patirtį dovanojančias grožio bei sveikatos oazes atsivers ir Londone bei Varšuvoje.

„Nuo pat pradžių dirbame su pasauliniais lyderiais ir aukščiausiais įvertinimais apdovanotais prekių ženklais. Turime stiprias vertybes ir be išlygų jų laikomės, tad kiekvieną mūsų sprendimą lydi profesionalumas, atidumas ir maksimalus dėmesys žmogui", – sako J. Stoškienė.

Geriausiai įvertinti grožio pasaulio atradimai

Pasaulyje tobulėjant lazerių technologijoms, chirurginių operacijų apimtys, pasak gydytojos, sumažėjo apie 70 proc. Mokslo pažanga šiandien leidžia tarsi aktyvuoti odos jaunystės mechanizmą, veikti tiesiai į ląstelę ir išspręsti daugybę kitų problemų greitai ir efektyviai – be skalpelio, siūlių ir ilgesnio gijimo laikotarpio.

„Era Esthetic" klinikose atliekamos ne tik klasikinės hialurono ir botulino toksino injekcijos, bet ir pasitelkiami naujausi, geriausiai įvertinti grožio pasaulio atradimai: teikiamos pažangios estetinės ir lazerinės medicinos, kūno fomavimo, kosmetologijos, sveikos gyvensenos paslaugos.

„Buvome, esame ir būsime inovatyvūs. Šiandien galime pasiūlyti dar labiau personalizuotus, individualius žmogaus poreikius ir problemas atitinkančius sprendimus sergantiems akne, susiduriantiems su kitomis odos ligomis ar būklėmis, kenčiantiems nuo nuplikimo", – sako J. Stoškienė.

Tinkamiausią gydymą kiekvienam klientui klinikose parenka itin didele patirtimi ir aukšta kvalifikacija pasižymintys įvairių medicinos sričių gydytojai (gydytojų dermatologų ši klinika turi net 19) ir estetinės medicinos specialistai.

Tam, kad įgautų specializaciją, gydytojai dermatologai studijuoja net 11 metų, ne tik turi Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos veiklai išduotas asmens sveikatos priežiūros licencijas, bet ir nuolat kelia kvalifikaciją dalyvaudami įvairiuose seminaruose ir konferencijose Lietuvoje, Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Italijoje, Olandijoje, Prancūzijoje, JAV ir kitose šalyse. „Era Esthetic" klinikų kolektyvas sudarytas iš aukštai kvalifikuotų medicinos specialistų, kurių tarpe – nemažai trenerių, apmokančių kitus gydytojus bei medicinos specialistus, kaip teisingai injekuoti produktus. Nuolatinis mokymasis, seminarai yra kasdieninė klinikos specialistų darbo dalis, tad įgytos žinios bei patirtis užtikrina procedūrų saugumą.

Inovatyvios ir efektyvios procedūros

„Era Esthetic" klinikos pirmosios Lietuvos rinkai pristatė daugelį pasaulinių aukso standarto technologijų. Vienos jų efektyviai atjaunina odą, kitos gydo randus ir aknę, trečios šalina celiulitą ir strijas, mažina raudonį, dėka galingiausių lazerių padeda pasiekti ilgalaikį rezultatą lazerinėje depiliacijoje, taip pat išsiskiria ir kitais profesionaliais sprendimais odos grožiui ir sveikatai. Visų procedūrų saugumą užtikrina vaistų kontrolės tarnybos, o efektyvumą patvirtina klinikiniai tyrimai.

Apžvelgiame keletą klinikose atliekamų procedūrų, dėl kurių galvas jau pametė moterys ir vyrai visame pasaulyje.

ULTHERA – aukso HIFU, nechirurginis odos patempimas, atjaunėjimas iki 10 metų

Revoliuciniu proveržiu estetinėje medicinoje tituluojama procedūra su auksiniu standartu įvertinta ultragarso technologija MERZ AESTHETICS suteikia galimybę nechirurginiu būdu atlikti efektyvų odos, poodinio riebalinio audinio, viršutinio raumens ir aponeurotinio sluoksnio patempimą. „Ulthera", arba „Ultherapy", išsiskiria unikaliu technologiniu pranašumu – aukštai fokusuotu ultragarsu su „DeepSEE" vizualizacijos režimu. Tai leidžia efektyviai taikyti reikiamus parametrus ir išgauti puikų estetinį efektą.

Plaukelių šalinimas lazeriu ir pigmentacijos mažinimas ALEKSANDRITO lazeriais

Prieš 14 metų pirmosios Lietuvoje pradėjusios atlikti procedūras su Aleksandrito lazeriais, „Era Esthetic" klinikos šiandien vis dar yra vienintelės mūsų šalyje ir vienos iš trijų pirmųjų klinikų pasaulyje, įsigijusių ir naujausius „GentleMax Pro Plus" lazerius. Efektyviausiais savo kategorijoje visame pasaulyje įvertinti lazeriai užtikrina ilgalaikį plaukelių pašalinimą dėka savo galios. Paprastas palyginimas: šie lazeriai yra 23,6 kilovatų galios, kai kiti rinkoje esantys lazeriai siekia 1, 2, 6 kilovatų galią. Taip pat jie turi integruotą šaldymo sistemą, kuri užtikrina dar malonesnį plaukelių šalinimą, pigmentacijos gydymą ir odos atnaujinimą.

Kapiliarų šalinimui, raudonio gydymui VBEAM PRIMA ir VBEAM Perfecta lazeriai

„Era Esthetic" klinikose naudojamas JAV „Candela Medical" „VBeam Prima ir Vbeam Perfecta" pulsiniai dažų lazeriai – auksinis standartas kraujagyslinių darinių gydyme ir odos raudonio mažinime. Vienas iš labiausiai visame pasaulyje vertinamų lazerių ne tik šalina kraujgyslinius darinius, bet ir skatina kolageno atsinaujinimą odoje, mažina įvairaus tipo veido ir kūno epidermio amžinius pakitimus. Šiuo lazeriu procedūrų komfortą garantuoja lazeryje integruota moderni odos vėsinimo sistema.

Nuo plaukų slinkimo ir plikimo, pirmasis pasaulyje plaukų užpildas DR.CYJ

Tai efektyvios priemonės nuo plaukų slinkimo, veikiančios kaip odos ląstelių ir skalpo revitalizacija, skatinančios kraujo cirkuliaciją galvos paviršiuje, gerinančios kraujotaką. Atgaivina plauko folikulą, sužadina plauko augimą, skatina folikulo didėjimą ir stabdo plaukų slinkimą, nes tiesiogiai yra veikiamas pats plauko folikulas. Tankesni ir sveikesni plaukai – tai vienas stipriausių gydymų šios dienos trichologijoje. Svarbu – „Era Esthetic" klinikos yra vienintelės „Dr.Cyj" preparato oficialios atstovės Lietuvoje, todėl klinikose naudojami tik originalūs produktai. Deja, bet Lietuvoje jau yra pasirodę plagiatai, kurie ne tik neefektyvūs, bet ir nesaugūs, todėl labai atsakingai rinkitės, kur atliksite šią procedūrą. Plagiatuose nėra pagrindinių aktyvių medžiagų (biomimetinių peptidų), kurie ir padeda pasiekti norimą rezultatą.

Raumenų ryškinimas, pilvo presas, 500 treniruočių stimuliacija su Cristal Fit sistema

Raumenų ryškinimas, pilvo presas, kūno stangrinimas, riebalų mažinimas, laikysenos gerinimas, ir visa tai – vienos procedūros metu. Kaip numesti pilvą? Arba paryškinti pilvo raumenis, kad matytųsi pilvo presas? Ši unikali, nauja, inovatyvi raumenų ryškinimo prancūzų sistema Cristal Fit® , pasaulyje prilyginama TESLOS technologijai – Tesla Aesthetic (High Class). Elektromagnetinis laukas suaktyvina motorinius neuronus ir taip sukelia raumenų susitraukimus. Tačiau skirtingai nei elektrostimuliacija, jis neaktyvina nociceptorių – skausmo receptorių. Todėl galima naudoti intensyvią stimuliaciją ir pasiekti geresnių rezultatų visiškai be skausmo.

Intraveninė terapija – vitaminų lašelinės

Unikalios, individualiai mokslininkų sukurtos intraveninės terapijos preparatų formulės garantuoja jėgų ir energijos pliūpsnį. Tai vienas efektyviausių ir greičiausių būdų organizmui suteikti didelę vitaminų ir mineralų dozę. Lašelinės taip pat yra vienas geriausių sprendimų, kai organizme reikia atstatyti skysčių ir mikroelementų balansą, būtina sustiprinti imunitetą ar jį atstatyti po sunkių apsinuodijimų, persirgus Covid-19 arba kitomis ligomis, apsisaugoti nuo virusų ar siekiant tiesiog pagerinti savijautą, sumažinti nuovargį.

„Era Esthetic" yra daugelio prekinių ženklų, lyderiaujančių pasaulyje, distributorė ir vienintelis oficialus atstovas Lietuvoje: JAV „Candela Medical", „Solta Medical", „Thermage",Hydrafacial", „Fraxel Dual", „Caregen" ir daugelio kitų.

„Era Esthetic" klinikos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją