Kiekvienam pasiekiamos inovacijos

Kaip renginio metu pasakojo „Xiaomi Baltic“ mažmeninės prekybos vadovas Tomas Valantinas, per 11 gyvavimo metų „Xiaomi“ tapo vienu inovatyviausių ir geidžiamiausių išmaniųjų telefonų gamintojų. Per antrąjį metų ketvirtį visame pasaulyje jau yra parduota 53 mln. šio gamintojo telefonų.

„Xiaomi“ augimo tempas yra nenumaldomas ir jau dabar matyti, kad įmonė auga sparčiausiai, lyginant su kitais pagrindiniais išmaniųjų įrenginių gamintojais.

Pagrindinė įmonės užduotis – naujausias technologijas paversti dar lengviau prieinamomis kiekvienam. Jau dabar veikia „Xiaomi“ parduotuvės Kaune ir Rygoje, o netrukus planuojame atidaryti ją ir Vilniuje“, – sakė T. Valantinas.

Pristatydamas „Xiaomi 11 pro“ T. Valantinas pabrėžė šio įrenginio išskirtinumus: per 17 min. įkraunamą bateriją, išskirtines ekrano savybes, procesorių bei stulbinančią garso kokybę. Būtent šis telefonas ir padiktavo renginio temą, kuri yra susijusi su kinu, nes dėl trijų pagrindinių lęšių, kurie padeda matyti plačiau, arčiau ir aiškiau, ši kamera yra verta kino aikštelės.

„Šiame įrenginyje naudotojas dirbtinis intelektas padeda sukurti turinį, kuris prilygsta aukščiausios klasės režisierių darbams. Tai reiškia, kad lengvai galėsite sustabdyti kadrus, koreguoti garsą, o vaizdą taip pat lengvai galėsite fiksuoti ir naktį.

Svarbu paminėti ir tai, kad šis įrenginys turi dirbtinio intelekto trintuką, kurio pagalba galima pašalinti nepageidaujamus objektus iš nuotraukos. Tai yra ateitis, kurią jau dabar gali patirti kiekvienas“, – pažymėjo jis.

Ne ką mažiau dėmesio pristatymo metu sulaukė ir „Xiaomi 11 Lite 5G“. Šis išmanusis telefonas yra lengvas ir elegantiškas bei visiškai prisitaiko prie šeimininko poreikių. Skirtingos spalvos leis įrenginį pritaikyti ir prie savo stiliaus. „Xiaomi 11 Lite 5G“ pasižymi ir išskirtiniu lengvumu – išmanusis telefonas sveria vos 158 g.

Kartu T. Valantinas paminėjo ir planšetę „Xiaomi Pad 5“, kuri išsiskiria greičiu, aukšta raiška ir galingumu, nors kartu džiugina ir žvilgsnius savo elegantiška išvaizda. „Dabar daugelis dirbame iš namų, dalyvaujame įvairiose konferencijose, todėl priekinė kamera idealiai viską fiksuos, o galinė kamera yra pritaikyta dokumentų skenavimui.

Į šį planšetinį kompiuterį iš karto įdiegtas ir „Netflix“. Taigi, galima ne tik kokybiškai dirbti visą dieną, bet ir kokybiškai leisti savo laisvalaikį“, – kalbėjo ekspertas.

„Xiaomi“ žengia ir į automobilių rinką

„Xiaomi Cinemagic“ renginio metu užsiminta ne tik apie naujausius išmaniuosius telefonus, tačiau ir apie kitas naujoves, kurios neabejotinai privers konkurentus suklusti. Kaip kalbėjo „Xiaomi“ Ekosistemos produktų vadovas Baltijos šalims Karolis Navickas, nors daugeliui ši kompanija asocijuojasi su išmaniaisiais telefonais, ji gali pasigirti ir kitais išskirtiniais produktais, tokiais kaip telefonų pakrovėjai, išmaniosios pagalvės, paspirtukai, barzdaskutės ir kt.

„Visuose miestuose rasite „Xiaomi“ paspirtukų. Viso yra net 351 mln. prie interneto prijungtų „Xiaomi“ įrenginių. Įmonės gaminamos išmaniosios apyrankės taip pat yra populiariausios.

Šeštadienį prekyboje pasirodžiusios „Mi Smart Band 6 NFC“ – tai kasdienis partneris, kuris tinka ir rytiniams pasivaikščiojimams ar bėgimui bei suteikia pagalbą norint numalšinti stresą darbo metu. Apyranke galima valdyti ir telefono kamerą“, – daugybę naudingų funkcijų vardijo K. Navickas.

Kartu renginyje kalbėta ir apie karšto oro gruzdintuvę „Xiaomi Mi Smart AirFryer“, kuri užtikrina greitą kepimą be riebalų. „Xiaomi“ sukurtos technologijos padeda paprasčiau gaminti ir kartu rūpintis savimi bei savo artimaisiais.

„Xiaomi eina ir į automobilių rinką bei gamina kompiuterinių žaidimų mėgėjams maršrutizatorius. Iki gruodžio pabaigos pristatysime ir platų belaidžių ausinių segmentą. Be minėtų visiems pasiekiamų technologijų mūsų tikslas yra pirkėjams pasiūlyti sąžiningas kainas. To laikysimės ir ateityje“, – kalbėjo K. Navickas.