9,2 m pločio ir 16,5 m ilgio tentas išskleistas ant vieno iš trijų šiuo metu statomų 11-os aukštų daugiabučių. Tokiu būdu „Omberg“ palaiko šeštadienį „Eurovizijos“ finale dalyvaujančią Lietuvos grupę „The Roop“, kurios ryškūs geltoni pasirodymo kostiumai tapo įkvėpimu akcijai.

„Šiais metais, kaip niekada anksčiau, „Eurovizija“ ir „The Roop“ padėjo įžiebti Lietuvoje nepaprastą bendruomeniškumo ir solidarumo jausmą. Bendruomenių kūrimas – vienas iš mūsų įmonės veiklos principų, skatiname bendruomeniškumą ne tik savo projektais, bet ir už jų ribų. Tad džiaugiamės galėdami prisidėti prie naujai Lietuvoje susibūrusios geltonosios bendruomenės ir ją palaikyti“, – pasakoja Dalia Andrulionienė, „Omberg“ direktorė.

Geltonoji banga ant Viršuliškių stogų

„Viršuliškių stogų“ projektą akcijai „Omberg“ pasirinko dėl vieno žaismingo sutapimo: žodis „roop“ skamba labai panašiai kaip ir angliškas žodis „roof“, reiškiantis stogą.

„BBC televizijos oficialioje „Twitter“ paskyroje pastebėjome smagią šį žodžių žaismą išnaudojančią ir Lietuvą palaikančią žinutę, kurioje žodį „roof“ pakeitė lietuvių atstovų pavadinimas: „Shout it from the ROOP-tops“ (liet. šaukime nuo stogų). Tad pamanėme, o kodėl gi palaikymo saviems neišreiškus nuo mūsų „Viršuliškių stogų“?“ – sako „Omberg“ vadovė.

Geltonasis tentas „Viršuliškių stogų“ daugiabutį puoš iki kitos savaitės galo.

Geltonoji banga ant Viršuliškių stogų

UAB „Omberg“ 2020 m. susitarė dėl daugiau nei 260-ies butų pardavimo, kurių vertė siekė 25,3 mln. eurų. Šiemet „Omberg“ į naujus NT projektus numato investuoti 33,3 mln. eurų – 67 proc. daugiau nei pernai. Rinkai 2021 m. „Omberg“ planuoja pasiūlyti 500 naujų butų ir sieks sudaryti pardavimo sandorių už 42 mln. eurų.