Būtent šis žmogus gali papasakoti, kaip atsirado Lietuvos ekonominės plėtros agentūros (dabartinių „Investuok Lietuvoje“ ir „Versli Lietuva“ pirmtakės), Lietuvos taupomojo banko (dabar „Swedbank“) ir Prezidentūros interneto puslapiai, prieš kurį laiką labai populiarūs one.lt, beta.lt, grupinis.lt, banga.lt portalai – nes daug kas buvo padaryta jo ir bendraminčių rankomis.

Įdomi ir dabar A. Kirvaičio su verslo partneriais valdomo verslo istorija. „Metasite“ dirba su šimtamilijardinių apribotos rizikos fondų valdytojais, bankais ir draudimo bendrovėmis Londone, Niujorke, Ciuriche ir Ženevoje, kuria jiems sudėtingas skaitmenines platformas.

Pašnekovo gyvenime būta ir yra tiek veiklų, kad jų suskaičiuoti neužtenka ir dviejų rankų pirštų. Pirmasis Lietuvos blogeris, one.lt vadovas, beta.lt, grupinis.lt bendraįkūrėjas, „Exacaster“ ir „HyperOps“ akcininkas – tai tik dalis matytų verslininko veiklų, atvedusių į tą kelią, kuriuo dabar sėkmingai žingsniuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)