Prieš tris dešimtmečius – gūdžiais laukinio kapitalizmo laikais – dvidešimtmetė mergina įkūrė bendrovę. O dar prieš tai jau nuo 15-os ji buvo graibstoma šunų augintojų ir mylėtojų. Vieniems talkino padėdama apkirpti ir dresuoti šunis, kitiems – juos pristatydama parodose.

Per tą laiką ji spėjo užauginti 5 vaikus, sukurti savo verslą ir su savo išveistais baltakailiais augintiniais garsina Lietuvos vardą tarptautiniuose čempionatuose.

Gan uždaro charakterio žmogumi laikyta Janita šiuo metu socialiniuose tinkluose, o ypač tarp jai artimų sielai žmonių – kinologų, yra gan viešas žmogus. Save šunų žmogumi vadinanti moteris negailėdama laiko dalijasi įvairiais patarimais, kartu nebijo atskleisti ir savo nueito kelio detalių.

Būtent tos detalės nuguls į antrą šio straipsnio dalį; kai žmogus yra turtingas, tai viskuo – ir patirtimi, ir mintimis, ir savo biografija.

Janita interviu davė išpuoselėtų, išauklėtų ir laimingų šunelių apsuptyje. Apuostę mane, jie prigulė ir kantriai laukė, kol šeimininkė atliks savo dar vieną darbą, kurie Janitos dienotvarkėje griežtai surašyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)