Kosmetikos formulių kūrėja su medikės diplomu – taip siaurai būtų galima pristatyti šio verslo idėjos autorę Rūtą. Ši jauna, vos trisdešimtį perkopusi moteris sugebėjo išvystyti tokį verslo tempą, kad nuo pat įkūrimo jis kasmet auga po tris kartus.

Tačiau jei verslas raško žvaigždes nuo dangaus, tai jos anaiptol nenuklojo Rūtos kelio, neuždengė gyvenimo duobių. Šiame interviu Rūta atvirai pasakoja apie tas skaudžias patirtis, kurios jau spėjo pakišti koją jos kelyje.

– Kai priėmėte sprendimą kurti verslą, užsibrėžėte pasiekti tam tikrą apyvartą. Ar tiesa, kad tą sumą pasiekėte per kelis mėnesius?

– Buvo ne visai taip, kad sėdome, pasiskaičiavime, numatėme optimistinius, pesimistinius ir realistinius planus. Tai labiau buvo toks – „imam, darom ir eigoje žiūrėsim, kas čia bus“. Nesu skaičių žmogus, tiesą pasakius iki šiol dar nelabai moku excel'iu naudotis, bet tai man netrukdo gyvenime. Vytautas skaičiuoja, toks jo darbas ir jam tai gerai sekasi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)