Šiemet kauniečių įmonės parengta skolinimosi technologija prestižiniuose „FinTech Awards 2021“ apdovanojimuose buvo pripažinta geriausia Europoje. Įmonė taip pat pateko tarp dešimties geriausių pasaulio bendrovių, kurios teikia programinės įrangos sprendimus finansų rinkos dalyviams.

Fintechas ir titnagas

Finasinių technologijų (sutrumpintai – fintecho) sektorius – Lietuvos arkliukas. Į jį dedama daug vilčių, su juo siejama šalies ateitis, todėl smalsu pamatyti ir išgirsti, kaip visa tai atrodo iš vidaus. To smalsumo vedini ir praveriame „CreditOnline“ - vienos pirmųjų Lietuvoje fintecho sektoriaus žvaigždės duris.

Fintechas ir senosios tradicijos. Moderniausi programinės įrangos sprendimai, dirbtinis intelektas ir lietuviškas titnagas. Nenustebkite: ant J. Rupšio stalo – geriamo vandens grafine pūpso pats tikriausias titnagas.

„Tai akmuo, kuris energetiškai struktūrizuoja“, – sako pašnekovas. Žinant ir mūsų senolių ypatingas savybes priskiriamas titnagui, Lietuvos nacionaliniam akmeniui, nereikia galvoti, kad visa tai kuo tiki verslininkas, yra iš piršto laužta.

Astromineralogijos centro darbuotojai jau senokai skelbia žinią apie titnago vandenį, kurį gali pasigaminti visi, kurie nori atgauti jėgas po sunkaus fizinio darbo, sustiprinti imuninę sistemą, atgauti realybės pojūtį. Reikia paimti švarų akmenį ir įdėti jį į vandenį. Titnagas turi antibakterinio poveikio kaip ir sidabras, todėl neretai žmonės titnagą įmeta į šulinį, kad vanduo liktų švarus ir jame nesidaugintų įvairūs mikroorganizmai. Specialistai yra sakę, kad taip paruoštą vandenį reikėtų gerti kiekvieną dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)