Bendrovės generalinės direktorės Sigitos Survilaitės-Mekionienės teigimu, fonde bus telkiamos visų grupės įmonių labdaros ir paramos veiklos bei iniciatyvos. Dalis jų tęstinės, kitos – naujos.

„Fondo įkūrimas – tai dar vienas mūsų nuoseklus žingsnis siekiant didinti žmonių pasitenkinimą gyvenimu mieste. Pinigai bus skirti bendruomeniškumui skatinti, inovatyvių miesto erdvių kūrimui, darnios aplinkos tausojimui ir puoselėjimui, meno bei kultūros integracijai miesto aplinkoje. Tęsime ir sveikatinimo inciatyvų bei sporto talentų rėmimą, kurį aktyviai vykdėme ir iki šiol“, – sako S. Survilaitė-Mekionienė.

Naujojo fondo valdybą sudaro jos pirmininkas, vienintelis „Darnu Group“ akcininkas Darius Mockus, taip pat įmonės generalinė direktorė S. Survilaitė-Mekionienė, Sporto įmonių grupės direktorius Ramūnas Grušas ir fondo vadove tapusi „Darnu Group“ korporatyvinių reikalų ir rinkodaros direktorė Akvilė Liaudanskienė. Ateityje numatoma į valdybą pritraukti ir išorinių narių, savo sričių specialistų, galinčių kompetentingai prisidėti prie fondo vystomų iniciatyvų.

„Darnu Group“ ne vienerius metus prisideda prie paramos ir socialinių iniciatyvų, orientuotų į darnios aplinkos kūrimą ir gerinimą, sveikatinimo skatinimą. Įmonė ilgus metus yra viena pagrindinių Lietuvoje augančių teniso talentų ir vaikų teniso rėmėjų. Kasmet socialinėms iniciatyvoms „Darnu Group“ skiria apie trečdalį milijono eurų. „Lietuvoje socialinės atsakomybės tema vis dar pradinėje stadijoje, nors gerųjų pavyzdžių kasmet vis daugėja. Norime prisidėti ir paskatinti verslą aktualizuoti šią temą ieškant savo unikalios pozicijos įmonės vertei kurti“, – sako S. Survilaitė-Mekionienė.