Sparčiais tempais sau pasaulyje vietą po saule besiskinančios ir ypatingą augimą išgyvenančios įmonės „Bagfactory“ įkūrėjai – Gvidas Krolis ir Marius Rumbinas dar ir dabar neleidžia sau atsikvėpti. Nes būtent šiuo metu, po daugybės ilgas valandas trukusių darbo metų, ateina jų aukso amžius.

Suvienijo bendras požiūris

Iš Mažeikių kilęs Gvidas ir vilnietis Marius nebuvo nei vaikystės, nei studijų draugais. Tiesiog jie susitiko viename naujametiniame vakarėlyje, rado bendrus sąlyčio taškus, bendrą požiūrį į verslą, abipusį norą nertis į nežinomas lankas ir po daugybės metų jau skina bendro darbo vaisius. Tuomet, kai jiedu susitiko, jie ne tik buvo įgiję gerą išsilavinimą, bet ir savo šeimose susidūrę su verslo kūrimo subtilybėmis.

„Mes abu atėjome iš tokių šeimų, tokios aplinkos, kur visada buvo labai daug dirbama ir stengiamasi, kad būtų generuojamas tam tikras rezultatas. Mus suvienijo bendras požiūris į darbą, – norint ką nors gyvenime pasiekti turi įdėti daug pastangų. Net nevertinant kiek laiko ir jėgų reikės tam dalykui paaukoti“, – sakė įmonėje generalinio direktoriaus pareigas užimantis Gvidas.

Su Lentvariu niekas nesiejo

Su Lentvariu, nuo kurio garažų ir prasidėjo gamyba, vaikinų taip pat niekas nesiejo – tuo metu tai buvo tiesiog jų veiklai tikusi vieta.

„Tada galėjome tik tiek sau leisti įsikurti būtent ten momentu, nes turėjome ribotus išteklius“, – tokį pasirinkimą pakomentavo Gvidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)