„Šiandieninės situacijos kontekste labai svarbu suremti pečius ir padėti Lietuvos žmonėms. Tai yra mūsų, verslo lyderių, pareiga ir atsakomybė. Todėl kviečiame ir kitus verslus prisijungti bei kartu įveikti pandemiją greičiau“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos Šalims ir Vokietijai.

Telekomunikacijų bendrovė taip pat pilnai padengė visus formuojamo savanorių skambučių centro mobiliojo ryšio ir įrangos kaštus.

Iniciatyvos „Įveiksime kartu“ tikslas – savo lėšomis įsteigti bent 50 papildomų darbo vietų epidemiologiniams tyrimams atlikti.

Pirmuoju etapu darbą skambučių centre jau pradėjo 20 atrinktų darbuotojų. Artimiausiu metu komanda turėtų plėstis.

Savanoriai yra pilnai apmokomi darbui su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru (NVSC) – jų darbą koordinuoja centro atstovai. Taip pat jie yra aprūpinami visomis reikiamomis darbo bei saugos priemonėms.

Papildomo skambučių centro komandos dirbs slenkančiu grafiku, taip užtikrinant nepertraukiamą pagalbą visas septynias dienas per savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)