„Papildomai tai nieko nekainuoja, tiesiog norime, kad žmonės, keliaujantys su „eTaksi“, jaustųsi saugiai. Kelionė tokiu automobiliu Vilniuje kainuoja 0,39 EUR už kilometrą“, – pasakoja įmonės vadovas Andrius Norkaitis.

Be to, įmonė toliau tęsia savo socialiai atsakingą iniciatyvą ir nuo šios savaitės ėmė remti medikus. Svarbu tai, kad prie šios iniciatyvos prisidės kiekvienas, keliaujantis su „eTaksi“ – komisinis mokestis, kurį platforma imdavo iš vairuotojų, nuo šiol bus skiriamas nemokamoms medikų kelionėms.

„Neimti komisinio mokesčio nusprendėme vos prasidėjus karantinui. Norėjome taip paremti savo vairuotojus. Tačiau augant įtampai sveikatos apsaugos sistemoje, nusprendėme padėti ir medikams. Nuo šiol savo komisinį mokestį skirsime nemokamoms medikų kelionėms organizuoti“, – sako A. Norkaitis.

Izoliuotos keleivių vietos „eTaksi“ automobiliuose

„Nuo šios savaitės, bendradarbiaudami su SĮ „Susisiekimo paslaugos“ prisidėsime prie to, kad medikų judėjimas taptų patogesnis ir saugesnis. „eTaksi“ mobiliojoje programėlėje sukūrėme specialiai medikams skirtą nemokamą kuponą „STOP Korona“, kuriuo naudodamiesi jie galės lengvai ir saugiai nuvykti į darbą ar grįžti į namus Vilniaus mieste. Svarbu paminėti ir tai, kad medikus vežios automobiliai, kuriuose įrengtos izoliuotos vietos keleiviams. Šių kelionių metu tarp medikų ir vairuotojų nebus jokio tiesioginio kontakto,“ – priduria „eTaksi“ vadovas.

S varbiausia, kad prie šios akcijos prisideda kiekvienas, keliaujantis su „eTaksi“. Keleiviams nieko daryti nereikia – tiesiog tam tikras procentas nuo jų kelionės atitenka su virusu kovojantiems medikams. Visi medikai bus vežiojami tik su izoliuotais salonais.

„eTaksi“ pasirūpins tų medikų kelionėmis, kurie neturi galimybių saugiai nuvykti ir parvykti iš darbo nuosavais automobiliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)