Kaip tvirtino anonimu likti panorėjęs vaiko tėvas, šiam skrydžiui leidimą išdavė Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerija.

„Šis skrydis buvo pagalba mūsų vaikui. Viskas buvo suderinta su Valstybės sienos apsaugos tarnyba: su vadu, pavaduotoju ir kitais žmonėmis. Sprendimas buvo priimtas bendrai tiek Lietuvoje gydančių gydytojų, tiek ir esančių Vokietijoje. Mes turėjome pasirinkti tai, kas yra geriausia mūsų vaikui. Žmonės, kurie prie to prisidėjo, iš tikrųjų išgelbėjo mūsų vaiką“, – teigė tėvas. Šiuo metu ligonis gydymą tęsia medicinos įstaigoje Vokietijoje.

Pagalbą šeimai neatlygintinai suteikė verslininkas Artūras Rakauskas, „Kesko Senukai“ grupės prezidentas. Vaikas į Vokietiją nuskraidintas jo privačiu lėktuvu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)