„Aš tikrai džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie dinamiškos „Girtekos“ komandos“, – sakė M. Mulderis. „Man didelė garbė būti tokios stiprios logistikos įmonės dalimi. Mano tikslas – sutelkti bendrovės stiprybes ir visoje organizacijoje ugdyti veržlias, sėkmingas komandas. Kartu sieksime ne tik teikti išskirtines paslaugas visoje Europoje, bet ir tapti pirmuoju pasirinkimu klientams, ieškantiems atsakingo, tvaraus ir į ateitį orientuoto logistikos paslaugų teikėjo“, – pridūrė jis.

Naujai prisijungęs komercijos direktorius į įmonę atneša daug vertingos patirties transporto ir logistikos srityje. Šis strateginis sprendimas pabrėžia bendrovės siekį tvariai augti, stiprinti kompetenciją komercijos sektoriuje ir teikti aukščiausio lygio klientų aptarnavimo paslaugas, taikant novatoriškus sprendimus.

Pasak „Girteka Group“ generalinio direktoriaus Jeroeno Eijsinko, dėl savo didelės patirties pasaulinėje rinkoje Markas yra puikus lyderis, kuris padės įgyvendinti „Girtekos“ tarptautinius planus. „Jo patirtis vadovaujant komandoms dinamiškoje logistikos rinkoje puikiai dera su mūsų įsipareigojimu diegti naujoves ir tobulėti tarptautiniu mastu. Esame įsitikinę, kad naujojo komercijos direktoriaus vizija ir patirtis prisidės prie mūsų siekio tapti logistikos lydere Europoje“, – pridūrė J. Eijsinkas.

Mark Mulder

M. Mulderio karjera pasižymi reikšmingais pasiekimais. Jis ėjo vadovaujamas pareigas bendrovėse „P&O Ferrymasters“, „Hoyer Multimodal“ ir kitose logistikos įmonėse, kuriose pademonstravo išskirtinį gebėjimą tobulinti klientų aptarnavimo paslaugas ir didinti veiklos efektyvumą. Komercijos direktorius vadovaus naujai suformuotai komandai po neseniai įvykusių „Girtekos“ organizacinių pokyčių. Ši komanda bus atsakinga už jungtinės „Girteka Nordics“ ir „Girteka Europe West“ veiklą, o M. Mudlerio vaidmuo bus sutelktas į logistikos sprendimų veiksmingumo tobulinimą, kad teikiamų paslaugų kokybė pranoktų esamų ir potencialių klientų poreikius. Šis žingsnis yra naujausios „Girtekos“ strateginės krypties, kuria siekiama didinti bendrovės logistikos sprendimų efektyvumą bei lankstumą visoje Europoje, rezultatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją