Pasak įmonės „Volfas Engelman“ personalo ir administracijos direktorės Sandros Nezabitauskienės, gamybos apimtis artėjant vasarai sparčiai didėja, todėl ieškoma komandos pastiprinimo.

„Vasaros sezonas mums pats karščiausias pardavimų atžvilgiu. Nors mūsų gaminami gėrimai nėra sezoninė prekė, jų vartojimas vasarą labai išauga, nes dauguma žmonių atostogauja, leidžia laiką gamtoje. Na, o mums vasarą pats darbymetis, tad prie komandos kviečiame prisijungti darbščius, padirbėti ir užsidirbti norinčius žmones“, – sako ji.

Įmonė savo darbuotojams siūlo įvairių naudų: dalinį sporto užsiėmimų finansavimą, kelionių į darbą ir iš jo kompensavimą, nemokamą automobilio stovėjimo vietą ir gėrimų, nuolaidų, kvietimų į laisvalaikio renginius, dovanų įvairiomis progomis: darbo sukakties, jubiliejaus, sutuoktuvių, vaiko gimimo ir pan.

„O tuos, kurie visą vasaros sezoną išdirba logistikos, gamybos ir kokybės kontrolės skyriuose, skatiname ir papildomomis sezoninėmis premijomis. Be to, kasmet skiriame po 100 eurų vienam darbuotojui komandiniams renginiams – darbuotojai už šiuos pinigus drauge keliauja po Lietuvą, aplanko šalis kaimynes ar susiorganizuoja smagius komandinius užsiėmimus. Taip pat nuolat organizuojame įvairius mokymus savo darbuotojams, kuriuose giliname žinias, mokomės naujų dalykų. Įmonėje esame įdiegę ir Kaizen įsitraukimo sistemą – kviečiame darbuotojus teikti idėjas, kaip galima pagerinti darbo aplinką, už tai darbuotojai renka taškus, kuriuos galima iškeisti į vertingus prizus“, – Šiuo metu bendrovė laukia pretendentų į šias darbo pozicijas:

  1. Gamybos operatorius(-ė) pilstymo skyriuje

Darbo pobūdis

  • Išmoksite valdyti alaus, sidro ir kitų gėrimų linijas (PET, BUT, KEG, SKARDŲ);

  • Šalinsite mechaninius įrenginių gedimus;

  • Kontroliuosite kokybę, palaikysite švarą ir tvarką darbo vietoje;

  • Aktyviai dalyvausite įmonės gyvenime.

Įmonėje darbas organizuojamas pamainomis.

Reikalavimai darbuotojui:

Esate techniškas, ūkiškas žmogus, kuris nori dirbti, įgyti gamybinės patirties;

  • Turite aukštesnįjį profesinį, vidurinį išsilavinimą;

  • Esate pareigingas, kruopštus, atidus, atsakingas žmogus;

  • Esate pasiruošęs prisijungti prie komandos ir kartu siekti ambicingų tikslų, nebijoti iššūkių, norėti ir gebėti kartu kurti ir įgyvendinti naujas idėjas!

Atlyginimas: nuo 1100 Eur/mėn. į rankas. Pilstymo skyriuje grafiko keitimo priemoka (jeigu reikia pakeisti kolegą ir ateiti dirbti ne pagal jūsų grafiką) lygi 20 eurų. Kvalifikacijos lygiui kylant, valandinis įkainis auga, t. y. alga didėja.

  1. Chemikas(-ė) (nuolatinis darbas)

Darbo pobūdis

  • Žaliavų ir produkcijos fizikinių bei cheminių tyrimų atlikimas;

  • Produktų kokybės kontrolė technologinio proceso metu;

  • Laboratorinės įrangos priežiūra ir kalibravimas;

  • Tirpalų ruošimas;

  • Duomenų suvedimas į kokybės duomenų valdymo sistemą.

Įmonėje darbas organizuojamas pamainomis, slankiuoju grafiku.

Reikalavimai darbuotojui

  • Aukštesnysis / aukštasis chemijos, biochemijos, maisto technologijos išsilavinimas;

  • Laboratorinio darbo patirtis;

  • Pareigingumas, kruopštumas, atidumas, atsakingumas;

  • Anglų kalba (bent pradmenys);

  • Darbo patirtis maisto pramonėje (pranašumas).

Atlyginimas: nuo 1000 Eur/mėn. į rankas.

  1. Fermentuotojas(-a) (fermentacijos ir filtracijos skyriuje, gėrimų gamyba)

Darbo pobūdis

  • Technologinio proceso priežiūra, matavimai;

  • Reikiamos dokumentacijos pildymas;

  • Tvarkos palaikymas skyriuje.

Įmonėje darbas organizuojamas pamainomis.

Reikalavimai darbuotojui

  • Aukštesnysis, profesinis, vidurinis išsilavinimas;

  • Techniškas, ūkiškas žmogus, norintis dirbti, įgyti gamybinės patirties;

  • Pareigingumas, kruopštumas, atidumas, atsakingumas;

  • Darbo patirtis maisto pramonėje (pranašumas).

Atlyginimas: nuo 1200 Eur/mėn. į rankas.

  1. Virėjas(-a) „Volfas Engelman Studijoje“

Darbo pobūdis

Būsite atsakingas už:

  • karštųjų ir šaltųjų patiekalų gamybą, remiantis gaminių technologinio proceso reikalavimais;

  • maisto produktų galiojimo kontrolę;

  • maisto produktų likučių sekimą;

  • maisto saugos ir higienos normų užtikrinimą;

  • maisto kokybę ir pateikimą.

Reikalavimai darbuotojui

  • Turite bent metų darbo patirtį virtuvėje;

  • Žinote žaliavų apdirbimo ir tinkamo maisto produktų paruošimo technologijas, jų laikymo bei sandėliavimo sąlygas;

  • Esate susipažinęs su sveikatos, higienos ir sanitarijos normomis;

  • Esate orientuotas į kokybišką rezultatą;

  • Gebate dirbti komandoje;

  • Esate tvarkingas, sąžiningas, atsakingas;

  • Galite dirbti kintančiu darbo grafiku;

  • Turite patirties ruošiant furšetus / banketus (pranašumas).

Atlyginimas: nuo 950 Eur/mėn. į rankas. Taikomi priedai už pasiektus rezultatus.