Vieną spalio penktadienį Delfi apsilankė viename sostinės autoservise, kuriame dirba šio straipsnio herojė Viktorija. Merginą užtikome pačiame darbo įkarštyje – vilkėdama automechanikės kombinezoną, ji darbavosi prie „Audi“ markės automobilio.

Kiek apsižvalgę po autoservisą, susėdome pasikalbėti. Ko gero, nesumeluosiu sakydama, kad Viktorijos istorija – išties neeilinė. Trumpai tariant, po vieno lemtingo įvykio Viktorija priėmė tvirtą sprendimą tapti automechanike, tačiau kelias iki šios svajonės įgyvendinimo tikrai nebuvo rožėmis klotas.

„Manęs beveik niekas nepalaikė, visko turėjau pasiekti pati. Tačiau aš supratau, kad tai yra mano kelias – ne tėvų ar kažkieno kito. Tam, kad pasiektų savo svajonių, žmogus turi būti savarankiškas“, – sako vilnietė.

Šio interviu metu Viktorija papasakojo, kodėl iš tiesų pasirinko automechanikės profesiją, su kokiomis nemaloniomis situacijomis jai tenka susidurti ir ko lietuviams vairuotojams dar reikėtų pasimokyti. Tiesa, vilnietė papasakojo ir apie savo pačios tiuninguotą automobilį. Mergina tikina, kad šis automobilis jai – kone geriausias draugas, kurio ji niekuomet nenorėtų parduoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją