Vilniuje gyvenantys sutuoktiniai Kviecinskai nieko bendra su baldų projektavimu ar interjero dizainu neturėjo. Julija – veterinarė, Julius – duomenų analitikas.

Per karantiną, kaip ir nemaža namuose įstrigusių lietuvių, pora susimąstė apie būsto atnaujinimą – atlikti remontą, pakeisti baldus. Norėjosi pravėdinti galvą ir aplinką keisti iš pagrindų, tačiau ribojo finansai, todėl teko suktis su tuo, kas yra.

Julijos ir Juliaus dėmesys nukrypo į turimus „Ikea“ baldus. „Užsimojome savarankiškai pagaminti naujus spintelių fasadų dizainus“, – prisimena Julija. Sutuoktiniai skyrė laiko perkąsti kompiuterines brėžinių projektavimo programas, o po to ėmėsi ir rankų darbo.

Į svečius užsukę bičiuliai žėrė klausimus, kokiame interjero salone pirkta spintelė? Išgirdę, kad Kviecinskai viso labo patobulino seniai turėtą baldą interesantai neslėpė nuostabos: „Kaip gerai atrodo!“

Teigiamos replikos Juliją ir Julių taip motyvavo, kad sutuoktiniai net prisileido patiems sau netikėtą mintį: gal galėtume tai paversti kuo nors daugiau?

Taip gimė verslo modelis: už palyginti nedidelę kainą vartotojui siūloma atnaujinti baldus šiuolaikišku fasado dizainu ir aksesuarais – kojelėmis ir rankenėlėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją