O viskas susiklostė netikėtai. Pirmiausia Ina norėjo įsigyti sodybą, į kurią su šeima galėtų pabėgti nuo miesto šurmulio ir maloniai praleisti laiką. Tačiau beieškant tokios vietos, vilnietei kilo viena mintis, kuri iš esmės pakeitė jos gyvenimą, – Ina nusprendė įkurti savo ūkį, kurį pavadino „Geltonų botų“ ūkiu.

Dabar vilnietė, anksčiau dirbusi statybų inžinerijoje, su pasididžiavimu save vadina ūkininke. Pasisėmusi patirties iš svečių šalių ūkių ir pabaigusi agronomijos studijas, šiandien vilnietė šeimininkauja dideliame uogyne.

Šiame Delfi interviu Ina papasakojo, kaip jai, neturėjusiai jokios patirties su žemės ūkiu, sekėsi įkurti savo uogyną. Moteris atskleidė, kokių investicijų reikėjo šiam sumanymui įgyvendinti, kodėl pasirinko auginti būtent uogas ir kokią ateitį savo ūkyje ji įsivaizduoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją