Šio straipsnio herojus tauragiškis Egidijus sako galvojęs, jog ateityje sportuos ir iš šios veiklos pragyvens. Vis tik vyras savo planus pakeitė kardinaliai. Šiandien jis gali save vadinti pirmojo barbershopo Tauragėje įkūrėju.

Tačiau sukurti tai, ką šiandien turi Egidijus, lengva nebuvo. Pašnekovas prisimena savo draugų skatinimus neskubėti, o ir tuometės vadinamosios Tauragės paniatkės jam nebuvo palankios.

„Anksčiau galiojo ta taisyklė, kad vyrui kirptis pas moterį yra priimtina, bet jeigu kerpiesi pas vyrą – tai jau kažkas negerai“, – prisimena Egidijus.

Šįkart Delfi su tauragiškiu kalbasi apie tai, ką reiškia kurti verslą regione, kokio dydžio investicijų reikėjo verslo pradžiai ir kaip Tauragės vyrams sekasi prisijaukinti naujas šukuosenų madas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją