„Vienas esminių dalykų – aš pradėjau anksti. Aš pradėjau darbuotis būdamas 15 metų“, – taip apie savo sėkmingą profesinį kelią pradeda pasakoti A. Bernatonis. Ir išties, šiandien suskaičiuoti, kiek veiklų ir darbų yra išbandęs pašnekovas, būtų sudėtinga.

Tačiau vyras tikina niekada ir nesiekęs surasti patogios vietos ar juolab joje užsilikti. Gyvenimą prilygindamas žaidimui, A. Bernatonis drąsos reikalaujančius sprendimus vadina eksperimentais, po kurių, sako, jo gyvenimas tik pagerėdavo.

Ir štai šiandien, po įvairių bandymų ir patyrimų, Antanas vadina save DI treneriu, neseniai įkūrusiu „WhyAI“ įmonę.

Šio interviu metu pašnekovas ne tik papasakojo apie tai, ką reiškia būti DI treneriu, bet ir ką apie DI turėtų žinoti organizacijų, įmonių vadovai, kokie DI teikiami privalumai galėtų būti išnaudojami kasdienėse veiklose ir kaip DI jau artimiausiu metu pakeis darbo rinką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją